Oldal kiválasztása

Automata lézeres játék macskáknak SMART

15990 Ft

INGYENES SZÁLLÍTÁS 10.000,- forint feletti rendelés esetén

Elfogyott

A Patpet lézer egy interaktív játék macskák számára, amely hosszú órákon át garantálja Önnek és négylábú kedvencének a szórakozást. A játékot kézben tarthatjuk, vagy sík felületre helyezhetjük. Időzítő, automatikus / manuális üzemmód, állítható lézer, akkumulátorral vagy USB-kábellel történő töltés.
A lézeres interaktív játék garantáltan játszásra ösztönzi cicáját az Ön távollétében is. A játék bárhova elhelyezhető, lehetőleg magas helyre, hogy a macska ne tudjon hozzáférni vagy kézben is tartható. Ez a csodálatos játék ideális ahhoz, hogy macskája megmutathassa természetes vadászösztönét. Biztos lehet benne, hogy hazatéréskor, macskája boldog és nagyszerű fizikai állapotban lesz. A játék csendes motorja biztosítja, hogy kedvence csak a fényre összpontosítson és ne zavarja a motor hangja. A lézer USB kábellel újratölthető, vagy működtethető 4 db AA elemmel is (nem tartozék). Választható lassú vagy gyors játékmód.
Legfőbb funkciók:

Automatikus mód: véletlenszerűen mozgatja a lézersugarat a padlón és a falakon
Manuális mód: tartsa a kezében és mozgassa tetszés szerint
Időzítő: 15 perc elteltével kikapcsol, 1,5 óra után automatikusan bekapcsol
Állítható lézer: 5 különböző lézerszög
Lézer sebesség: lassú / gyors mód
Tápellátás: 4x AA elem (nem tartozék), USB kábel
Csendes motor
Méretek: 18 x 7 cm, súly 260 gramm

 

Fontos: A lézersugarat ne irányítsa szemre, károsíthatja a látást!
Megjegyzések a lézerjáték helyes használatához: A megfoghatatlan zsákmány üldözése sokáig nem kielégítő a macskák számára. A csalódás elkerülése érdekében, tanácsos egyszerre ne túl sokáig használni a játékot. Ezen kívül ajánlott finomsággal jutalmazni a cicát játék közben.
Figyelem: Mint minden játéknál, játszás közben oda kell figyelnünk házi kedvencünkre. Kérjük, rendszeresen ellenőrizze, hogy a termék nem e sérült meg használat közben. Amennyiben sérülést észlel, cserélje ki a játékot, mielőtt az állat megsérülne.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Automata lézeres játék macskáknak SMART” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.