Oldal kiválasztása

3 in 1 macskakaparó, macskaágy és játék

19990 Ft

INGYENES SZÁLLÍTÁS 10.000,- forint feletti rendelés esetén

Elfogyott

Hogyan néz ki egy modern macskakaparó? Multifunkcionális, mely a macskának kényelmét és a gazdinak könnyű karbantartást kínál. A Petkit multifunkcionális kaparó a szórakoztató játszás és a kaparás természetes igényét ötvözi. Nagyon tartós, teljesen összecsukható és ártalmatlan az egészségre.
Hogyan néz ki egy modern macskakaparó? Multifunkcionális, mely a macskának kényelmét és a gazdinak könnyű karbantartást kínál. A Petkit multifunkcionális kaparó a szórakoztató játszás és a kaparás természetes igényét ötvözi. Nagyon tartós, teljesen összecsukható és ártalmatlan az egészségre. A terméket a tökéletes kialakítás jellemzi - kaparó, játék és pihenő az egyben.

Játék és macskakaparó!
A legújabb kaparóval a macskája nem fogja tudni, mikor ér véget a móka! Az okos megoldás a macskának tág körkörös kaparót kínál, amely játszótérként is szolgál. A lyukakkal ellátott áttetsző alagútban két labda található, Meow Planet néven ismert. Házi kedvence a labdák kergetése közben élesítheti karmait. A kaparó külön eltávolítható, ami jelentősen felgyorsítja és egyszerűsíti a termék tisztítását.

A megérdemelt pihenés
És mire használható még a kaparó? Játszás után jöhet a megérdemelt pihenés. Kellemes és meleg fekhelyként is szolgál, ahol a macska megpihenhet az energikus játszás után.
A játékban való aktív részvétel lehetővé teszi, hogy a macska "megfelelő" energiával élesítse karmait. Így az eredmény még hatékonyabb lesz. Házi kedvence nem rongálja többé a ház bútorait. Sűrűn strukturált, hullámosított, merev és rendkívül tartós felület jellemzi a macskakaparót.

Szórakoztató játék...
Az alagút felülete átlátszó (átlátszó matt felület). A matt felületi kezelés védi a játékot a csúnya karcolások ellen, míg a sima belső oldal megkönnyíti a macskának a játékot. A lyukak úgy lettek kialakítva, hogy a méretesebb macskák tappancsai is hozzáférjenek. Egyszerűen tökéletes.

A PetKit nem elégszik meg csak a szépséggel, ezért praktikus funkciót is rejt magában. A Meow Planet esetében kétszínű labdák, melyek nem károsak az egészségre és harapásálló anyagokból készültek. A labdák a hold felszínéhez hasonlóan lettek kialakítva - a labdák felszínén lévő kráterek kiszámíthatatlanná és érdekesebbé teszik a játékot. A sima labdafelülettel ellentétben a labdák mozgása véletlenszerű - a labda hirtelen megáll, más irányba mozdul el ás a néhány lyuknak köszönhetően könnyedén hozzáférhet. Kiváló szórakozást biztosíthat házi kedvencének.

Legfőbb előnyök és tulajdonságok:

Kaparó, párna és játékszer az egyben
33 cm átmérőjű, kör alakú kaparó, mely eltávolítható (karbantartása nem igényes)
A hullámkarton sűrű szerkezete hatékony és környezetbarát kaparót biztosít
ABS nem toxikus és az egészségre nem káros műanyag
Felületvédelem, hogy megőrizze a gyönyörű megjelenést
Az átlátszó alagút a perem körül, az eredeti Meow planet labdákkal való játékra szolgál
A Meow planet a hold felszínét imitálja és kiszámíthatatlan játékot kínál
A labdákat el lehet távolítani az egyéni szórakozáshoz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„3 in 1 macskakaparó, macskaágy és játék” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.